Het bouwen van een moderne portaalsite

Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. Door de afzonderlijke subdomeinen kan een bezoeker snel naar een specifieke startpagina navigeren. De aanvraag koppelen met de correcte dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. De bezoeker zal de content van de juiste dochterpagina zien. Het is dus niet nodig om zelf iets te programmeren. Een dergelijk script is voor amper geld reeds aan te schaffen. Het startpaginascript is gemakkelijk op uw webhosting pakket te installeren. Het PHP inlogsysteem van de beheergedeelte is tevens veilig in elkaar gezet.

Met een startpagina script zal het beheer van uw website makkelijk te doen zijn. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geplaatst. Van elk bezoek wordt achterhaald om welk subdomein het gaat dat wordt aangesproken. De juiste pagina inhoud wordt opgezocht in de database en naar de browser verstuurd. De bezoeker krijgt zo de correcte dochterpagina te zien. Ook u kunt een eigen startpagina website beginnen. Wanneer u meer informatie zou willen hebben over een startpagina script, dan verwijs ik u naar Startpagina script installatie. De dochterpagina’s die u op een startpagina website zult aantreffen hebben in veel gevallen een eigen onderwerp. De categorieën op een startpagina kunnen het onderwerp weer verder uitsplitsen.

Een startpagina script kunt u beschouwen als een webapplicatie voor uw startpagina website. De bedoeling is dat u het startpagina script installeert op uw webhostingpakket. Bij ieder bezoek aan de website wordt de code van het startpagina script uitgevoerd. De PHP code zoekt vervolgens de corresponderende pagina inhoud en toont die aan de bezoeker.