Het bouwen van een moderne startpagina website

Is een eigen startpagina website iets wat u graag wilt hebben? Wij helpen u in de juiste richting. Een startpagina website bestaat voor een groot deel uit links naar andere websites. De links zijn per onderwerp gecategoriseerd. Men richt een afzonderlijke startpagina op zo een site vaak in rondom een bepaald onderwerp. Men zal dan bovendien overwegend links over een overeenkomstig onderwerp op een afzonderlijke startpagina plaatsen.

U kunt zelf aan de slag gaan om een startpaginascript te bouwen. Maar realiseert u zich dat dit best tijd kan kosten. Een alternatief is het gebruiken van een reeds bestaand startpagina script. In het artikel Het bouwen van een moderne portaalsite vindt u meer informatie over een kant en klaar startpaginascript. Het zelf ontwikkelen van een dergelijk script is niet meer nodig op het moment dat u een bestaand script koopt. Webruimte en een eigen domein registreren zijn eveneens nodig voor uw eigen startpagina website.

Als de installatie klaar is, heeft u de beschikking over uw eigen startpagina website. Aanmelding als paginabeheerder is mogelijk op uw eigen startpagina website. Met een eigen account kunnen ze hun eigen startpagina samenstellen. Verder heeft u de mogelijkheid om de startpagina’s te voorzien van een aantal diverse widgets. Men kan de titel van de nieuwe startpagina en het gewenste subdomein invoeren gedurende het aanmelden van een nieuwe startpagina. Ook kunnen de belangrijke gegevens voor de zoekmachines zoals Google worden ingevoerd.

Gaat u het script aanschaffen waarover wordt gesproken in het artikel waar we naartoe verwijzen? Tevens kunt u per categorie de meta zoekwoorden en meta beschrijving invoeren via het startpagina script. Dit maakt een startpagina script zeer interessant voor iedereen die linkbuilding werkzaamheden verricht. Het is mogelijk om per categorie een relevante tekst toe te voegen. Het terugverdienen van de kosten die u met het script heeft, is heel eenvoudig. Het script biedt faciliteiten om dat behoorlijk eenvoudig te kunnen doen. Verder is het aanmaken van banners op uw site vrij eenvoudig. Het plaatsen van banners is met behulp van het beheergedeelte simpel te doen. Het is verder een mogelijkheid om verschillende banners af te laten wisselen.