Het bouwen van uw nieuwe startpagina website

Een eigen startpagina website starten kan aan de hand van de informatie op deze pagina. Middels een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. U kunt een script waar de functionaliteit reeds inzit, voor weinig geld alvast aanschaffen. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Startpagina’s zijn dan daarbij heel nuttig voor SEO-doeleinden. Het is dikwijls mogelijk om een link te aanmaken op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. U kunt in het artikel Portaalsite maken informatie meer vinden over een betaalbaar startpaginascript. Het zal niet gecompliceerd zijn om het startpaginascript te installeren.

Het installeren bestaat voor een groot deel uit het kopiëren van bestanden en het plaatsen van een database. Een apart PHP script maakt daarna voor u de database tabellen aan. Na de installatie is er een beheerdersaccount gecreëerd waarmee u de website kunt beheren.

Een account voor een eigen startpagina maken is door iedereen via het registratieformulier aan te vragen. Bij het toevoegen van een nieuwe startpagina mag men ook het subdomein zelf kiezen. Er zit geen limiet aan het aantal startpagina’s dat uw website mag bevatten. U hoeft op uw webruimte geen mappen voor de subdomeinen te creëren. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Men kan middels de beheeromgeving gemakkelijk een dochterpagina updaten. Er verdwijnen links en er komen nieuwe links bij.

U krijgt met het script de optie om geld te verdienen. Het generen van inkomsten kan met het script op een aantal manieren. Het verkopen van links is met het script simpel te doen. Er worden daarvoor verschillende betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Bovendien zijn banners op een eenvoudige wijze te toevoegen op uw website. Het is erg gemakkelijk om een affiliate banner te plaatsen.