Het ontwikkelen van uw moderne startpagina website

Daarnaast krijgt iedere startpagina een eigen subdomein toegewezen. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. De PHP code van het script kijkt welke dochterpagina wordt aangevraagd en haalt de juiste content op. Zo zal de browser de corresponderende dochterpagina weergeven aan de bezoeker. U hoeft dus zelf niet te puzzelen met PHP code. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Het startpaginascript is simpel op uw webhosting pakket te installeren. Het startpaginascript is daarnaast van een veilig PHP inlogsysteem voorzien.

Met een startpagina script zal het beheer van uw website makkelijk te doen zijn. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geïnstalleerd. De PHP code van het startpaginascript wordt bij een bezoek aan de site uitgevoerd. De juiste pagina inhoud wordt opgezocht in de database en naar de browser verstuurd. De bezoeker zal de inhoud van de correcte dochterpagina te zien krijgen. Een startpagina website is goed te bouwen. Wilt u meer weten, dan verwijs ik u graag naar Het bouwen van je moderne portaalsite. Op een startpagina website bevinden zich een aantal dochterpagina’s, vaak met een eigen thema. De categorieën op een startpagina kunnen het onderwerp weer verder uitsplitsen.

Het beheer wordt door het startpagina script makkelijk gemaakt. U dient het startpaginascript te installeren op uw webhosting pakket. Bij elk bezoek aan de website wordt de code van het startpagina script uitgevoerd. De juiste pagina inhoud wordt opgezocht in de database en naar de browser verstuurd.