Het realiseren van een nieuwe portaalsite

Startpagina dochters zijn tegenwoordig meer dan alleen maar een lijst met links. Steeds vaker is het bovendien mogelijk om ander soort widgets toe te voegen op de dochterpagina’s. Verder is het met een startpagina script mogelijk om uw eigen startpagina site in elkaar te zetten. Zou u graag willen weten wat met zo een script mogelijk is, dan verwijs ik u naar het artikel Eigen Startpagina. U kunt op die pagina een link vinden waarmee u aan een betaalbaar startpaginascript kunt komen.

U krijgt met het startpaginascript uitgebreid de optie om geld te verdienen. U kunt het startpagina script inzetten voor de verkoop van backlinks. De prijs van een link is in de beheerpaneel behoorlijk gemakkelijk in te stellen. Dit en meer is met behulp van het beheeromgeving te regelen.

Wilt u een banner uploaden, dan doet u dat gewoon met behulp van uw browser. Het verhuren van bannerruimte is een interessante mogelijkheid die u met het startpaginascript heeft. Het script is zo in elkaar gezet dat iemand met amper technische kennis ermee kan omgaan.

Enorm handig zijn startpagina websites ook indien u zich bezighoudt met linkbuilding. Op een startpagina website zult u een aantal dochterpagina’s aantreffen. Een dochterpagina krijgt een eigen subdomein toegewezen. Dit subdomein kunt u bij het aanmaken van een startpagina zelf kiezen. Een link op een pagina over een overeenkomstig onderwerp is zo makkelijk te plaatsen. Binnen iedere categorie op een startpagina is nog een aparte tekst toe te voegen rondom belangrijke zoektermen.

U kon het hierboven alvast lezen. Naast links kunt u verder allerlei andere componenten plaatsen. Zo is het aanmaken van een nieuwsblok een mogelijkheid. Wilt u een poll plaatsen? Met het startpagina script plaatst u het in een handomdraai. U hoeft niets over websites ontwikkelen te weten. De kleuren van de startpagina website veranderen is bovendien heel makkelijk.