Het realiseren van een nieuwe startpagina website

Startpagina websites bieden nog altijd een nuttig platform voor linkbuilding. Men maakt daar dan verder gretig gebruik van. U kunt zelfs Nederlandse scripts aanschaffen die u helpen bij het maken van uw eigen startpagina website. Bent u wel benieuwd naar de opties van een dergelijk startpagina script, dan kunt u daarover meer lezen op Eigen startpagina. Daar vindt u meer informatie over het aanschaffen van een startpaginascript.

Het startpagina script leent zich uitstekend voor het genereren van online inkomsten. Het script maakt het voor u gemakkelijk om links te verkopen aan anderen. De prijs die men voor een backlink moet betalen kunt u zeer gemakkelijk in het beheerpaneel instellen. Er is daarnaast een handleiding beschikbaar waarin de stappen daarvoor staan beschreven.

Binnen een mum van tijd heeft u 1 of meer banners toegevoegd. Verder kunt u custom code invoeren voor een banner. Het script is zo in elkaar gezet dat iemand met weinig technische kennis ermee kan omgaan.

Heel handig zijn startpagina websites ook indien u zich bezighoudt met linkbuilding. Op een startpagina website zult u een aantal dochterpagina’s aantreffen. Er kan per individuele dochterpagina een subdomein gekoppeld worden. Tijdens het maken van een nieuwe startpagina kunt u het gewenste subdomein invoeren. Zo kan tevens het subdomein zoekwoorden bevatten die relevant zijn voor uw sites. Het is mogelijk om in een rubriek nog een afzonderlijke tekst met informatie toe te voegen.

We brachten u er eerder alvast van op de hoogte. Op een startpagina kunnen er nog extra widgets worden geplaatst. Het aanmaken van het laatste nieuws is niet ingewikkeld met behulp van een widget. Daarnaast zal het toevoegen van een poll geen probleem zijn. Met behulp van het script is zoiets snel toe te voegen. Zonder dat u kennis van websites bouwen nodig heeft. Een kleur is zeer makkelijk aangepast.