Het samenstellen van een eigen startpagina website

Zoals de naam alvast zegt bestaat een startpagina website hoofdzakelijk uit startpagina’s. Door naar het subdomein van een startpagina te gaan kan de betreffende pagina eenvoudig worden opgevraagd. Het startpagina script zorgt ervoor dat de aanvraag wordt verbonden aan de juiste startpagina. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de correcte startpagina in zijn venster krijgt. Koopt u een kant en klaar startpagina script, dan hoeft u zelf niet meer te programmeren. U kunt een script waar de functionaliteit alvast inzit, voor nauwelijks geld vast aanschaffen. Zonder veel moeite heeft u uw eigen startpagina website gebruiksklaar. Men heeft daarnaast een zo veilig mogelijk inlogsysteem ingebouwd.

In feite is een startpagina script een tool waarmee het beheer van uw startpagina wordt vereenvoudigd. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geïnstalleerd. Bij ieder bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. Zo kan het script de juiste pagina inhoud terugsturen naar de browser van de bezoeker. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de juiste startpagina in zijn browser krijgt. Met een reeds bestaand script hoeft u niet meer zelf een script te programmeren. Voor meer informatie verwijs ik u graag naar het artikel Handleidingen. Wanneer u een kant en klaar script aanschaft, bent u direct in het bezit van de nodige functies. U hoeft niet te wachten tot een ontwikkelaar klaar is met de programmeerklus.

Het script zorgt ervoor dat het beheer uiterst gemakkelijk is. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geïnstalleerd. Bij een bezoek aan de website wordt de code van het startpagina script uitgevoerd. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser.