Het samenstellen van je nieuwe startpagina website

Aan de hand van de tips in dit artikel is het eenvoudig om uw eigen startpagina website te bouwen. U kunt een startpagina website in elkaar zetten met een startpaginascript. Een dergelijk script is voor nauwelijks geld al aan te schaffen. Backlinks vormen een relevant deel van de startpagina website.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan verder uitstekend worden ingezet. De links worden vaak geplaatst op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. U kunt over een script waarmee dit te realiseren is, meer lezen op Handleidingen. De stappen van de installatie zijn helder omschreven.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het toevoegen van de database. Een apart PHP script maakt daarna voor u de database tabellen aan. Na de installatie is er een beheerdersaccount aangemaakt waarmee u de website kunt beheren.

Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich registreren op de startpagina website. Ook mag men bij een nieuwe startpagina bovendien het subdomein van de startpagina kiezen. Daarnaast is er geen maximum op het aantal startpagina’s dat kan worden gemaakt. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Het aanpassen van een startpagina is erg eenvoudig met het script. Oude links dienen te worden weggehaald en nieuwe links kunnen worden toegevoegd.

U krijgt met het script de mogelijkheid om geld te verdienen. Dat kan met het startpaginascript op verschillende manieren. Het verkopen van backlinks met behulp van uw website is een mogelijkheid. Iemand die een link aanmeldt kan daarvoor op diverse manieren betalen. Een andere mogelijkheid is het plaatsen van banners. Het aanmaken van een Google Adsense blokje is uiterst eenvoudig.