Het samenstellen van uw nieuwe portaalsite

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. U kunt een startpagina website in elkaar zetten met een startpaginascript. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Waar het bij een startpagina grotendeels om gaat, zijn de links naar andere websites.

Een startpagina website is heel interessant voor linkbuilding. Een link kan meestal op een startpagina worden geplaatst die over een overeenkomstig onderwerp gaat. Via het artikel Een eigen portaalsite opzetten kunt u informatie vinden over een startpagina script dat gemakkelijk is in het gebruik. De handelingen die nodig zijn om het startpaginascript aan de praat te krijgen, worden in de handleiding duidelijk omschreven.

Het plaatsen van een database en het kopiëren van bestanden naar de server zijn de belangrijkste stappen. Een apart PHP script maakt daarna voor u de database tabellen aan. Met het door de installatie script aangemaakte account kunt u simpel uw startpagina website beheren.

Men kan zich middels uw website registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina mag men ook het subdomein zelf kiezen. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. Er hoeven geen folders voor de subdomeinen te worden aangemaakt. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Men kan via de beheeromgeving simpel een dochterpagina updaten. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

Inkomsten genereren is met het startpagina script prima te doen. Geld verdienen is op verschillende manieren mogelijk met het script. U kunt in eerste instantie links verkopen op uw website. Er worden daarvoor verschillende betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Daarnaast zijn banners op een makkelijke wijze te plaatsen op uw website. Het plaatsen van een Google Adsense blokje is uiterst eenvoudig.