Hoe een startpagina maken

Startpagina’s zijn voor extra links nog altijd behoorlijk handig. U kunt er toch weer een aantal links mee bouwen. Een andere mogelijkheid is het beginnen van uw eigen startpagina website. Handig in het geval dat u hoger in Google wilt komen. Bovendien kunt u inkomsten generen met een eigen startpagina website. De kosten kunt u er op deze verstandige weer uithalen. Verschillende widgets zijn aan uw startpagina’s toe te voegen. Een buienradar blokje is binnen no time geplaatst. Middels links vanuit startpagina’s kunt u andere websites beter gevonden laten worden.

Er is een grote kans dat het werken met een startpagina script geen problemen oplevert voor u. De informatie die u nodig heeft, is te vinden op de pagina Eigen startpagina maken. Het script is met een paar makkelijke handelingen aan de praat te krijgen. Veel verstand van een website bouwen hoeft u niet te hebben. Weet u niets over programmeren, dan is het startpagina script voor u een ideale oplossing. De ondersteuning voor PHP scripts staat bij de meeste hosting pakketten standaard reeds aan. Op het moment dat u wilt kunnen bovendien anderen een gebruikersaccount aanmaken. Zij kunnen dan hun eigen startpagina dochters beheren. Bij het toevoegen van een startpagina kan de bezoeker zelf het gewenste subdomein opgeven. Het is per individuele startpagina verder mogelijk om de titel en de beschrijving in te stellen.

Daarbij kunnen per startpagina dochter de voor de zoekmachine relevante velden worden ingevuld. Op deze manier koppelt u de dochterpagina’s aan de juiste zoekwoorden. Het is mogelijk om iedere dochterpagina anders in te delen. Als u wilt is het verder mogelijk om banners op uw startpagina website te plaatsen. Dit geeft de mogelijkheid om bannerruimte te verhuren aan derden. Zeker weten is een affiliate banner plaatsen daarbij een mogelijkheid. Alvast met al kunt u er alle kanten mee op.