Hoe een startpagina samenstellen

Een eigen startpagina website maken is minder ingewikkeld dan u mogelijk denkt. Met behulp van een startpaginascript kunt u dat relatief eenvoudig doen. Op deze pagina leest u over een dergelijk script meer. Bovendien kunt u op deze pagina een link vinden naar een ander informatief artikel hieromtrent. Een startpagina website bestaat uit verschillende startpagina’s. Daarvan hebben de meeste startpagina’s een specifiek onderwerp. Een dochterpagina met verschillende onderwerpen plaatsen mag meestal ook. Bij veel websites kunt u kosteloos een eigen startpagina samenstellen.

Is uw interesse gewekt? De pagina Bouw een responsive PHP startpagina website is een goed beginpunt voor meer informatie. Via die website kunt u een PHP script vinden waarmee u gemakkelijk zelf het beheer kunt doen. Op het aantal startpagina’s dat u kunt aanmaken is geen limiet gezet. Deze kunt u vullen met content en links.

U kunt de meta gegevens per dochterpagina en rubriek instellen. Op een startpagina worden er een aantal gegevens getoond. Zoals de datum van de laatste wijziging en het aantal links op de pagina. U hoeft zo zelf niet meer te programmeren. Alle functionaliteiten die nodig zijn voor een startpagina website worden met het script geleverd. Gebruikersregistratie is eventueel aan te zetten. Met een gebruikersaccount kan een bezoeker een dochterpagina aanmaken. Bezoekers mogen daarbij het gewenste subdomein opgeven. Het aantal links wordt op iedere pagina weergegeven.