Hoe maak ik een startpagina

Het is uiterst eenvoudig om een eigen startpagina website te maken met speciale software. Een dergelijk script is een startpaginascript. U hoeft dan amper iets van websites ontwikkelen te weten. Dit stelt iedereen in staat om zelf een startpagina website in elkaar te zetten. Het plaatsen van een RSS feed aan één van uw startpagina’s is een fluitje van een cent. Daarmee wordt het toenemen van het laatste nieuws zeer makkelijk. Over diverse onderwerpen zijn er RSS feeds te vinden. U kunt zo nieuws zoeken die bij uw dochterpagina past.

Het werken met een startpagina script is waarschijnlijk daarnaast voor u uitstekend te doen. Alles wat u nodig heeft, is met behulp van aanmelden startpagina uiterst eenvoudig te vinden. De installatie neemt niet veel tijd in beslag. Het script is zo in elkaar gezet dat u niet veel van de achterliggende techniek hoeft te weten. Een ideale oplossing voor mensen met nauwelijks verstand van HTML en CSS. Meestal biedt uw webhosting pakket standaard reeds ondersteuning voor het gebruik van PHP scripts. In het geval dat u wilt kunnen daarnaast anderen een gebruikersaccount aanmaken. Daarmee krijgen bezoekers de mogelijkheid om zelf een nieuwe startpagina samen te stellen. Bij het toevoegen van een startpagina kan de bezoeker zelf het gewenste subdomein opgeven. Per startpagina kan er bovendien een titel en een omschrijving worden ingesteld.

Tevens is het mogelijk om de metagegevens in te vullen per afzonderlijke startpagina. Dit zorgt ervoor dat uw startpagina dochters aan de juiste zoekwoorden worden gekoppeld. Ook kunt u knoppen toevoegen op uw startpagina op het moment dat u dat zou willen. Tevens kunt u banners aanmaken op uw website, op het moment dat u dat wilt. Dit geeft de optie om bannerruimte te verhuren aan derden. Het toevoegen van een affiliate banner is een andere optie. U kunt verschillende kanten op met een eigen startpagina website.