Houd je favoriete sites online simpel bij

Een eigen startpagina website kan in elkaar worden gezet wanneer u het juiste script daarvoor gebruikt. Meer over deze handige tool is te vinden via de link verderop op deze pagina. Met het meegeleverde beheerpaneel is uw eigen startpagina website eenvoudig aan te passen. Een eigen startpagina kan worden aangemeld met behulp van het aanmeldformulier op uw website. Via een eigen account kunnen paginabeheerders een eigen startpagina beginnen.

Het samenstellen van een startpagina website kan heel eenvoudig met een script. Heeft u daar wel interesse in? Ik raad u dan het artikel nederlandse startpagina aan. Daarbinnen vindt u ook een link naar de pagina van de aanbieder van het betreffende script. Wilt u het script kopen, dan kan dat meteen op de betreffende website.

Daarbij zijn er ook verschillende teksten toe te voegen aan de diverse dochterpagina’s. In een rubriek kan bijvoorbeeld het laatste nieuws getoond worden. Wilt u het meest recente nieuws weergeven, dan kan dat met behulp van een RSS feed. Hoeveel pagina’s u aanmaakt, daar zit geen enkele beperking op.

Het is mogelijk om heel gemakkelijk linkjes via uw website te verkopen. Er zijn verschillende betaalproviders die u kunt ondersteunen met uw website. Direct na de betaling wordt de link automatisch toegevoegd aan de website. Er kunnen verschillende tarieven gehanteerd worden voor een link op de voorpagina en een link op een reguliere dochterpagina.