Je advertentie website gemakkelijk maken

Met verschillende soorten website is er online een extra zakcentje te verdienen. U kunt bijvoorbeeld een eigen marktplaats hiervoor inzetten. Aan de ene kant verdient u geld aan adverteerders. Voor specifieke rubrieken kunt u een tarief voor advertentieplaatsing rekenen. Een advertentie kan bij het aanmaken van een nieuwe advertentie kiezen voor een aantal opties waarvoor u ook een prijs kunt rekenen.

Op Je marktplaats goedkoop starten leest u meer over het beginnen van een advertentie website. Een advertentie script daarvoor gebruiken is een slim idee. Er kunnen op een gemakkelijke manier wijzigingen worden doorgevoerd aan uw eigen marktplaats met zo een script.

Hoeveel foto’s er maximaal aan een advertentie toegevoegd kunnen worden, kunt u instellen in de beheeromgeving. Het aantal foto’s is hoog te zetten of enigszins te limiteren. Vanzelfsprekend hangt dit af van de beschikbare ruimte op uw webhosting.

Via de voorkant van uw advertentie website kan men zich gemakkelijk registreren als adverteerder. Op uw website bevindt zich een registratieformulier waarmee men een account kan aanmaken. Er zal een melding worden weergegeven op de website wanneer er ongeldige gegevens in het formulier worden ingevuld.

De belangrijkste zoekwoorden zijn per rubriek in te stellen. Zou u zelf een script moeten schrijven, dan zult u zich ook over zoekmachineoptimalisatie moeten bekommeren.

Met behulp van een betaalkoppeling kunnen er eenvoudig online betalingen worden verricht. Ook zijn er aanvullende mogelijkheden bij de plaatsing van een advertentie waarvoor geld kan worden gevraagd.