Je eigen affiliate shop

Wilt u geld verdienen online dan kunt u met behulp van een webscript uw eigen affiliate webwinkel opzetten. Naast een affiliate PHP script zult u een domeinnaam moeten registreren en webhosting moeten afsluiten. Hieronder vindt u meer informatie over geld verdienen met een affiliate webwinkel.

Affiliate marketing leren is niet moeilijk, ook niet wanneer u geen ervaring met online marketing heeft. Er is online veel informatie te vinden hoe u deze vorm van marketing kunt toepassen. Via zogeheten affiliate links kunt u verwijzen naar de producten die u promoot. U kunt een online winkel opzetten waarmee u via deze vorm van marketing producten promoot.

Hoe dat werkt kunt u lezen op affiliate webshop. Er zal een uitgebreide beheeromgeving bij een affiliate marketing PHP script worden meegeleverd. Het beheerpaneel is gemakkelijk in het gebruik en u kunt er alle instellingen van de webwinkel mee wijzigen. Met behulp van zogeheten productfeeds kunt u met 1 actie veel producten in 1x toevoegen binnen uw webwinkel.

Er kunnen tevens banners aan de site worden toegevoegd als u dat wilt. Op diverse manieren kunt u een banner aan het systeem toevoegen. Het is mogelijk om het plaatje up te loaden en aan te geven naar welke URL de banner dient te verwijzen. Ook kunt u de HTML code van de banner toevoegen in het systeem wanneer dat noodzakelijk is. Wanneer u linkjes heeft geruild met websites, is er nog een aparte pagina waarop u die sites kunt vermelden.