Je eigen marktplaats maken

Met een marktplaats script kunt u eenvoudig verdienen aan de zogeheten topadvertentie. De opties kunt u in de regel zelf instellen. U kunt via de link Professioneel een advertentie website beginnen eenvoudig een goed script daarvoor vinden. Houd er wel rekening mee dat het script een database zal gebruiken. Met beheerrechten logt u op dezelfde omgeving in als voor het beheer van de advertebtues. Met een beheerdersaccount kunt u na de installatie toegang krijgen tot het beheerpaneel. U kunt het script zowel aan TargetPay als Mollie hangen. U kunt zo kiezen voor de payment gateway die uw voorkeur geniet. En instructies voor de globale kleuren van uw website en de prijzen van het toevoegen van advertenties op uw website.

Houd er wel rekening mee dat het script een database zal gebruiken. Met uw beheeraccount kunt u ook op de beheeromgeving inloggen. Met een beheerdersaccount kunt u na de installatie toegang krijgen tot het beheerpaneel. Het script ondersteunt diverse betaalproviders. Online vindt u handleidingen voor het instellen van betalingen. De prijs voor het plaatsen van een advertentie kunt u bijvoorbeeld met uw beheeraccount instellen.

Houd er wel rekening mee dat het script een database zal gebruiken. Met beheerrechten logt u op dezelfde omgeving in als voor het beheer van de advertebtues. U kunt onder andere het aantal afbeeldingen instellen op de beschikbare schijfruimte. Het script is aan diverse payment services providers te koppelen. De payment service provider die uw voorkeur heeft kunt u zo instellen. Het globale kleurschema van uw website is met dit account bijvoorbeeld te veranderen.