Je eigen startpagina website opzetten

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. Een startpagina website bouwen is eenvoudig middels een daarvoor bedoeld script bedoeld. Een startpagina script is niet duur. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan bovendien goed worden ingezet. De mogelijkheid om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. U kunt in het artikel Startpaginascript meer vinden over een betaalbaar startpaginascript. Het zal niet moeilijk zijn om het startpaginascript te installeren.

Het installeren bestaat voor een groot deel uit het kopiëren van bestanden en het toevoegen van een database. Daarna zal een afzonderlijk installatie script de tabellen aanmaken. Met het door de installatie script aangemaakte account kunt u makkelijk uw startpagina website beheren.

Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich registreren op de startpagina website. Hierbij mag men verder een subdomein kiezen. Zo kunnen er een onbeperkt aantal dochterpagina’s worden aangemaakt. Er hoeven geen folders voor de subdomeinen te worden aangemaakt. De link tussen het subdomein en de juiste dochterpagina wordt door het script gelegd. Het script maakt het enorm gemakkelijk om een dochterpagina aan te passen. Er verdwijnen links en er komen nieuwe links bij.

Inkomsten genereren is met het startpagina script goed te doen. Geld verdienen is op verschillende wijzen mogelijk met het script. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Bezoekers kunnen op diverse wijzen betalen voor een link. Tevens plaatst u uiterst gemakkelijk banners op uw site. Een nieuwe banner plaatsen is uiterst eenvoudig te doen.