Je favoriete websites op een rijtje

Met het juiste script is het heel makkelijk om zelf een startpagina website in elkaar te zetten. In dit artikel kunt u een link naar informatie over dergelijke software vinden. Uw eigen startpagina website kunt u eenvoudig beheren met het meegeleverde beheerpaneel. Er kan een registratieformulier op uw website worden gebruikt voor het aanmelden van een eigen startpagina. Dit account kan worden gebruikt voor het beheren van een eigen startpagina.

Zou u graag meer willen lezen over het PHP script waarmee een startpagina site te maken is? Op nederlandse startpagina vindt u voldoende informatie over het PHP script. Daarin vindt u een verwijzing naar de pagina van de ontwikkelaar van dit script. Nadat u het script heeft aangeschaft, kunt u het direct downloaden. Er is tevens een gedeelte met uitleg over de werking van het script op de website aanwezig. Er is tevens eenvoudig ondersteuning bij het gebruik van dit script te krijgen. Een eigen startpagina kan volledig worden ingericht door een beheerder.

Een beheerder kan diverse rubrieken aanmaken op zijn eigen startpagina, waarbinnen de links kunnen worden geplaatst. De paginabeheerder kan de dochterpagina helemaal naar zijn eigen smaak inrichten. Daarbij is het mogelijk een leuk zakcentje te verdienen met uw eigen startpagina website. De files van het script zijn eenvoudig op uw webhostingpakket te plaatsen. Het installatieproces kan direct na het overzetten van de files geactiveerd worden. U kunt tijdens de installatie de gegevens van de website invullen, waarna de instellingen automatisch worden opgeslagen. Kies bijvoorbeeld een titel die beschrijvend is voor uw nieuwe website. Verder kunt u de gegevens voor de zoekmachines eenvoudig invoeren gedurende de installatie.

De website biedt de mogelijkheid om makkelijk links te verkopen. De betaling voor een nieuwe backlink verloopt direct via uw eigen site. De link wordt na de betaling direct op de website geplaatst. Voor een link op de homepagina kunt u een ander bedrag rekenen dan een link op een gewone pagina.