Jouw Eigen Advertentiewebsite

Een eigen marktplaats starten gaat eenvoudig op het moment dat u de beschikking over een advertentie script heeft. U krijgt dan de beschikking over een beheeromgeving voor wijzigingen. Een wijziging brengt u met behulp van het beheerpaneel op eenvoudige slimme aan. U kunt middels het beheeromgeving makkelijk een betaalde categorie toevoegen. Een kleur op uw website kunt u met behulp van dezelfde beheergedeelte wijzigen.

Binnen een mum van tijd is de installatie van het marktplaats script voltooid. Op deze manier heeft u snel uw eigen advertentie website. Hierop kunnen adverteerders hun spullen gemakkelijk te koop aanbieden. Meer informatie over dit handige script is te verkrijgen via de pagina . De installatie bestaat uit een aantal simpele handelingen.

We vertellen bovendien graag in dit artikel wat meer over dit handige advertentie script. Het bevat een veilig PHP inlogsysteem voor de beheeromgeving. Ingevoerde gegevens worden gecontroleerd op geldigheid. De kans dat een hack aanval succesvol is, is zo een stuk minder. Een bezoeker op uw website ziet steeds de laatst bekeken advertenties in een blokje. Zo kan een eerder bekeken advertentie weer worden bezocht. Met behulp van de beheergedeelte kunt u het maximum aantal foto’s per advertentie gemakkelijk instellen. U brengt op gemakkelijke verstandige een wijziging aan op uw website. Het toevoegen van een nieuwe gebruiker is voor een bezoeker eenvoudig. Een gebruikersaccount maakt het mogelijk om een nieuwe advertentie aan te maken.

Reageren is voor een bezoeker eenvoudig. De adverteerder ontvangt het ingevulde bericht vervolgens per e-mail. Er kan vervolgens via e-mail een afspraak geschreven worden over de verkoop van de spullen. Het is mogelijk om per pagina de meta keywords en description in te stellen. Hiermee is een goede positie in Google te realiseren. Google weet zo uw site aan de juiste zoektermen te linken.