Maak een eigen PHP startpagina website

Met een bijzonder stukje software is een eigen startpagina website bouwen kinderlijk eenvoudig. Met een startpagina PHP script is het erg makkelijk te doen. Gebruikt u een dergelijk script, dan is er weinig verstand van de techniek nodig aan uw kant. Het zelf bouwen van een startpagina website is zo voor iedereen uitstekend te doen. Uw dochterpagina’s kunnen worden voorzien van diverse soorten widgets. Het laatste nieuws op uw startpagina weergeven is bijvoorbeeld een mogelijkheid. Andere websites worden beter gevonden met behulp van startpagina links.

Raadpleeg Aanmelden startpagina in het geval dat een dergelijk script u wel handig lijkt. Op diverse manieren betaalt het zich terug, zo kunt u links verkopen op uw startpagina websites. Per categorie kunt u de kleuren aanpassen. Het is niet ingewikkeld om een nieuwe categorie toe te voegen. Registreren op uw website is bovendien mogelijk met behulp van een registratieformulier. Indien men is ingelogd, kan men met behulp van het beheergedeelte een eigen startpagina maken. De bezoeker kan een subdomein opgeven via welke de startpagina vervolgens op te vragen zal zijn. Het is per individuele startpagina verder mogelijk om de titel en de beschrijving in te stellen.

U kunt per afzonderlijke dochterpagina de voor de zoekmachine interessante informatie invullen. Zo helpt u de zoekmachine met het aan de juiste keywords koppelen van de dochterpagina’s. U kunt namelijk per individuele pagina de kleuren wijzigen. Wilt u banners aan uw website toevoegen, dan is dat uitstekend te doen. Dit geeft de mogelijkheid om bannerruimte te verhuren aan derden. Verder is een Google Adsense blokje toevoegen geen enkel probleem. Het is maar een greep van het eindeloos aantal opties dat u met een eigen startpagina website heeft.