Maak een eigen portaalsite

Startpagina’s rondom een bepaald thema vormen een essentieel onderdeel van een startpagina website. Door naar het subdomein van een startpagina te gaan kan de betreffende pagina makkelijk worden opgevraagd. Het PHP script koppelt de aanvraag aan de juiste startpagina. De bezoeker zal de inhoud van de corresponderende startpagina te zien krijgen. Het is dus niet nodig om zelf iets te programmeren. Een startpagina script is niet duur. Zonder veel moeite heeft u uw eigen startpagina website gebruiksklaar. Bij de ontwikkeling van het script heeft men daarom een veilig PHP inlogsysteem in elkaar gezet.

Het beheer wordt door het startpagina script eenvoudig gemaakt. Het script dient op uw webhosting pakket geïnstalleerd te worden. Bij ieder bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. De PHP code zorgt ervoor dat de corresponderende content naar de browser van de bezoeker wordt teruggestuurd. De bezoeker krijgt zo de corresponderende startpagina te zien. Het beginnen van een eigen startpagina website is ook voor u zonder veel moeite te doen. Meer is te lezen op Het opzetten van uw nieuwe portaalsite indien u zo een soort website wilt beginnen. De startpagina website heeft diverse dochterpagina’s die zijn ingedeeld naar onderwerp. Met behulp van de categorieën die op iedere dochterpagina zullen bestaan kan dit weer worden ingedeeld in deelonderwerpen.

Ongeldige gebruikersinvoer zal door het startpaginascript worden opgemerkt. Voor mensen met slechte bedoelingen is het zo lastiger om schade te doen aan de website. Dit is wel vereist aangezien het om een systeem gaat waarop meerdere gebruikers zich kunnen aanmelden.