Maak een verzameling van uw favoriete websites

Er kan op een makkelijke wijze gebruik gemaakt worden van startpagina’s om links naar uw website te bouwen. Uw positie in Google kan met behulp van backlinks worden verbeterd. Via een zoektocht op Google kunt u enkele startpagina websites vinden. Zo een website is ook via een PHP script te bouwen.

De pagina Bouw een verzameling van uw favoriete sites kan u meer vertellen over het script waarmee een dergelijke website site bouwen is. Links naar favoriete sites kan men groeperen binnen rubrieken. Er kunnen ook andere blokken aangemaakt worden zoals een rubriek waarin het laatste nieuws getoond worden. Dit PHP script is niet heel lang geleden ontwikkeld. Veel van de scripts die er bestaan voor het bouwen van een eigen startpagina website zijn verouderd. Alle pagina’s op uw website worden op een responsive wijze getoond.

Geld verdienen is niet al te moeilijk met dit script. Het geld verdienen kan bijvoorbeeld met de verkoop van links. Via 1 van de schermen in de beheeromgeving kunt u eenvoudig het bedrag instellen dat u vraagt voor linkplaatsing. Er zijn verschillende betaalproviders aan het script te koppelen. Er kan op deze manier een mogelijkheid voor de betaling worden aangeboden. De backlink wordt automatisch na de betaling toegevoegd aan uw website. Backlinks hoeven niet handmatig geplaatst te worden.

Een andere mogelijkheid voor het generen van inkomsten is met behulp van banners. Dit kunnen affiliate banners zijn, die u op verschillende locaties op de website kunt plaatsen. Een voorbeeld van een affiliatenetwerk dat u kunt gebruiken is Tradedoubler. Zo kunt u bijvoorbeeld geld met behulp van Tradedoubler verdienen.