Maak eenvoudig een uitgebreide startpagina website

Het is niet lastig om een startpagina website in elkaar te zetten met het daarvoor bedoelde PHP script. Het aanmaken van folders voor de startpagina’s op uw website is niet noodzakelijk. Alle pagina inhoud van alle pagina’s wordt opgeslagen in de database. Een centraal blok code zorgt voor het inlezen van de juiste pagina content en voor het versturen van de content naar de browser.

Een script waarbij het op de bovenstaande manier werkt is online aan te schaffen. Navigeer naar de website van de aanbieder via de links op Een moderne portaalwebsite ontwikkelen. Op verschillende manieren is voor de aanschaf van het PHP script te betalen. Per e-mail zult u ook de download link ontvangen. Via deze link is het later eventueel ook mogelijk om een nieuwe versie te downloaden.

U kunt in de beheeromgeving de belangrijkste instellingen van uw startpagina website wijzigen. U kunt daar de prijs van een link instellen. En het kleurschema van uw voorpagina is daar bijvoorbeeld aan te passen. In een afzonderlijk scherm kunnen de gebruikers op uw site worden beheerd. Nederlandse en Belgische bezoekers kunnen via beide gateways kiezen tussen een aantal manieren om de betalen. Is er door iemand een link geplaatst op uw website? U kunt dan per e-mail contact met de persoon opnemen om meer links te verkopen.