Maak makkelijk een uitgebreide portaal site

Het is niet heel moeilijk om een startpagina website te maken. Het is vrij eenvoudig te doen met een behulp van een handig startpagina script. Een link hieronder bevat informatie over het script. Startpagina’s kunnen worden gekoppeld aan een subdomein. Het aanmaken van mappen voor de startpagina’s is geenszins noodzakelijk.Over zo een script kunt u meer lezen op de pagina die in dit artikel genoemd wordt. Dat artikel behandelt een handig script waarmee het maken van een startpagina website eenvoudig gaat. Om het script daadwerkelijk te kopen, kunt u de op die pagina vermelde link gebruiken.

U kunt het script op diverse manieren gebruiken. Een dergelijk script kunt u op verschillende wijzen inzetten. De pagina Een eigen startpagina website oprichten vertelt u graag meer over de mogelijkheden van zo een PHP script. U kunt vanuit de ontwikkelaar ondersteuning krijgen. Op de website is een handleiding van het script te vinden. Ook biedt de ontwikkelaar aan het script de eerste keer gratis voor u te installeren als u het script heeft gekocht. Als u dat ziet zitten, kunt u ook hosting bij het script kopen.

U zet na de aanschaf eerst de bestanden over naar uw webserver. Het installatie script wordt tijdens uw eerste bezoek aan uw nieuwe website aangeroepen. U kunt tijdens het uitvoeren van het installatie script de belangrijkste gegevens voor uw nieuwe website invoeren. Verder vult u de gegevens voor de databaseverbinding in tijdens het uitvoeren van dit script. De content van uw startpagina website zal door het PHP script in de database worden opgeslagen.

Wie weet wilt u links verkopen aan derden. Via het script wordt dat voor u een peulenschil. U kunt voor de homepage en een reguliere dochterpagina verschillende prijzen hanteren. Met behulp van het script bouwt u eenvoudig een online inkomen op. Er is sprake van automatische plaatsing nadat iemand heeft betaald.