Maak Mijn Eigen Advertentiesite

Met behulp van een marktplaats PHP script is het maken van een eigen marktplaats zo gepiept. Een dergelijk script hoeft niet duur te zijn. U kunt heel makkelijk de kosten terug verdienen.

Betaalde rubrieken gebruiken op uw marktplaats website is een mogelijkheid voor extra inkomen. Plaatst iemand in een dergelijke rubriek een advertentie, dan moet er een geldbedrag door die persoon betaald worden. De prijs van een dergelijke advertentie stelt u makkelijk in. Er zijn ook een aantal andere opties om online inkomen te genereren. U kunt bijvoorbeeld een bedrag rekenen voor het tonen van een telefoonnummer of een website URL.

U kunt uw website aanpassen via een centrale beheeromgeving. Hier komt u met een speciale link terecht. U logt via die link in, in de beheeromgeving. Meer over een marktplaats CMS is te vinden in het artikel eigen marktplaats beginnen. Met het script komt een gebruiksklare advertentie website beschikbaar op uw webruimte. De advertentie website is direct na de installatie te gebruiken.

Zo is het makkelijk om een kleur of categorie op uw website aan te passen. In de beheeromgeving kunt u ook de diverse advertenties op uw website beheren. Met een speciaal formulier meldt een bezoeker zich makkelijk aan. Bezoekers kunnen via een formulier dat bij iedere advertentie wordt weergegeven heel eenvoudig reageren op een advertentie.

De meeste webhosting pakketten zullen PHP ondersteunen. PHP wordt zo regelmatig gebruikt dat men standaard PHP aan heeft staan bij de meeste webhosting pakketten. Er zijn behoorlijk wat webhosting pakketten waar u uit kunt kiezen. Wel is van belang dat een database kan worden aangemaakt op het pakket dat u kiest. Een database wordt gebruikt om de gegevens in op te slaan. Sluit uit een hosting abonnement af, let hier dan wel even op.