Maak professioneel een uitgebreide portaalwebsite

Omvatten uw marketing activiteiten onder andere zoekmachineoptimalisatie? Wanneer u nog niet in het bezit van een startpagina website bent, is het verstandig om er vandaag nog mee te beginnen. De links kunnen naar onderwerp worden ingericht binnen de website. U kunt zowel gewone links als affiliate link plaatsen.

Bezoekers van uw website kunnen zich via een aanmeldformulier registreren. Het is met een eigen account mogelijk om een nieuwe startpagina samen te stellen. Ook is het mogelijk om dit dicht te zetten. Het is dan alleen voor u mogelijk om in te loggen en de site aan te passen. U kunt de pagina Eigen startpagina maken bezoeken voor meer informatie.

Het is mogelijk om categorieën aan te maken op de verschillende dochterpagina’s. De rubrieken zullen de door u geplaatste links gaan bevatten. U kunt ook blokjes met eigen HTML code toevoegen aan de dochterpagina’s van uw website. Op deze wijze heeft u de totale controle over de HTML code.

U krijgt de mogelijkheid om een subdomein per dochterpagina aan te maken. Zo is het mogelijk om voor ieder thema een afzonderlijke startpagina aan te maken. Zo krijgen de vermelde sites een betere score in de zoekmachines. De links op een dochterpagina gaan immers over een soortgelijk onderwerp.

Het script biedt mogelijkheden voor het genereren van een extra inkomen. U kunt heel makkelijk links verkopen met het PHP script. Tussen de informatieve links is het ook mogelijk om een aantal affiliate links toe te voegen. Bij affiliate marketing promoot u producten en verdient u per sale een percentage. Netwerken waarbij u zich kunt aanmelden zijn Daisycon en Tradetracker. U kunt op deze manier de aanschafkosten weer terugverdienen.