Maak snel een nieuwe startpagina site

Zou u graag een eigen linkportaal opzetten? Met de juiste middelen is het ook voor u vrij eenvoudig te doen. Een startpagina website kan met behulp van een PHP script worden gebouwd. Zo een website kan vandaag nog in uw bezit zijn. Voor weinig geld is een groot deel van het werk al voor u gedaan. U kunt vanuit de ontwikkelaar ook ondersteuning bij de installatie krijgen. Het kan door de aanbieder zelfs op uw eigen hostingpakket worden geïnstalleerd. Als alles meezit heeft u binnen een paar uur de nieuwe website al online.

Is een startpagina website in elkaar zetten iets dat u van plan bent? Om u daarbij te ondersteunen bestaat er een heel handig PHP script. Ook is er op de website van de aanbieder een uitgebreide handleiding van het script te vinden. U kunt tevens vragen aan de ontwikkelaar over het script stellen. U kunt hosting erbij kopen als u dat wilt. Het voordeel daarvan is dat het benodigde SSL certificaat erbij in zit begrepen. U hoeft geen aparte folders voor de verschillende dochterpagina’s van uw website aan te maken. Het tonen van de juiste dochterpagina is na het installeren van het script geen enkel probleem.U houdt de folderstructuur op uw webhosting pakket zo overzichtelijk met het script. Er is recent een script ontwikkeld waarmee het maken van een startpagina site heel makkelijk kan. Dit script is betaalbaar aan te schaffen via de link op Ontwikkel gemakkelijk een moderne portaalsite. Men heeft bij de ontwikkeling van het script gebruikgemaakt van de scripttaal PHP. Bijna overal kunt u probleemloos gebruik maken van PHP scripts.

Per individuele dochterpagina kunnen de meta keywords worden ingesteld. In de regel zal er per thema een afzonderlijke startpagina op de website worden samengesteld. Links die u op de website plaatst zullen dan ook echt over een soortgelijk onderwerp gaan. Dit is goed voor de positie in de zoekresultaten van de zoekmachines.

De webhosting voor een startpagina website is ook niet heel duur. De kosten zullen hooguit een paar tientjes per jaar zijn. En bedenk u eens wat u er terug mee kunt verdienen. U kunt uw startpagina website bijvoorbeeld inzetten voor affiliate marketing. Daarnaast kunt u backlinks aan derden verkopen. Zou u dit zelf moeten bouwen in PHP? Het zal even duren om zelf een dergelijk PHP script te programmeren. De programmeurs hebben dit reeds voor u ingebouwd.