Maak uw eigen affiliate website

Wilt u online bijverdienen, dan is dat prima mogelijk met een affiliate marketing webwinkel. U zult dan iedere dag een feed inladen waarin een up to date productaanbod is opgenomen. U zult iedere keer bij een sale een affiliate commissie ontvangen in uw account van een affiliatenetwerk.

Via een affiliate netwerk kunt u ook de zogeheten product feeds vinden, die dagelijks kunnen worden geladen. Dagelijks wordt het aanbod dus geactualiseerd. Na het toevoegen van een feed zal het script de feed automatisch dagelijks meenemen. Qua onderhoud zult u dus niet veel tijd kwijt zijn.

Neem het artikel affiliate webshop beginnen door wanneer u graag meer wilt weten over het beginnen van uw eigen affiliate marketing webshop. Een PHP script kan u ondersteunen bij het draaien van een eigen affiliate marketing webwinkel. Voor enkele tientjes haalt u een dergelijk script al in huis.

Uw affiliate website kunt u via de beheeromgeving eenvoudig aanpassen. Een aanpassing die u via de beheeromgeving doet zal direct zichtbaar zijn op de website. U kunt het beheer van de website vanaf iedere plek op de aarde doen. Hierboven staat een link naar meer informatie over een affiliate webwinkel script.