Maak uw moderne portaalsite

Ook krijgt iedere startpagina een eigen subdomein toegewezen. Een bezoeker kan met behulp van het eigen subdomein van een startpagina simpel naar de betreffende startpagina navigeren. De aanvraag koppelen met de correcte dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. Zo krijgt de bezoeker de startpagina te zien die is gekoppeld aan het subdomein. Koopt u een kant en klaar startpagina script, dan hoeft u zelf niet meer te programmeren. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Het startpaginascript is eenvoudig op uw webhosting pakket te installeren. Het PHP inlogsysteem van de beheerpaneel is tevens veilig in elkaar gezet.

Er is bij het bouwen van het startpagina script rekening gehouden met de beveiliging van het systeem. Moedwillig schade aan uw website doen wordt zo een stuk lastiger. Dit is wel doorgslaggevend aangezien het om een systeem gaat waarop meerdere gebruikers zich kunnen aanmelden. Een startpagina website is goed te bouwen. Op het moment dat u meer informatie zou willen hebben over een startpagina script, dan verwijs ik u naar Startpagina script. De dochterpagina’s die u op een startpagina website zult aantreffen hebben in veel gevallen een eigen onderwerp. De rubrieken kunnen worden gebruikt om het onderwerp weer in deelonderwerpen uit te splitsen.

U kunt een blokje met het laatste nieuws plaatsen in het geval dat u dat wilt. En het is mogelijk om informatieve teksten te plaatsen. U voegt makkelijk het laatste nieuws toe aan één of meer van uw startpagina’s, als u dat wilt. U kunt categorieën daarnaast voorzien van stukjes informatieve tekst. Wilt u banners aan uw website toevoegen, dan is dat geen probleem.