Makkelijk een eigen portaalwebsite vormgeven

Startpagina websites zijn uiterst handig voor affiliate marketing. Op een startpagina website treft men voornamelijk links naar andere sites aan. Daarmee vergroten de startpagina websites de vindbaarheid van de sites waar naartoe gelinkt wordt. De websites zullen in potentie meer bezoekers aantrekken. Een enkele startpagina op de website gaat vaak over een enkel onderwerp. Relevante zoektermen kunnen per losse dochterpagina worden ingesteld. Vaak zal men verschillende rubrieken op een dochterpagina kunnen aanmaken.

Neem Startpaginascript door wanneer u graag de beschikking over uw eigen startpagina website zou krijgen. Zo zijn startpagina websites voor promotie op affiliate basis uitermate geschikt. Op die manier kunt u een startpagina website inzetten als een verkapte affiliate webshop. U kunt het uiterlijk van uw website eenvoudig naar uw eigen wens aanpassen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een stuk meer informatie op uw website te plaatsen. Naast affiliate links kunt u uiteraard ook reguliere links naar informatieve websites plaatsen.

Lijkt het u wel wat om een startpagina website rondom affiliate marketing op te bouwen? Affiliate marketing is niet de enige inkomstenbron. U heeft daarnaast de mogelijkheid om links te verkopen op uw startpagina website. In de beheeromgeving kunt u de prijs van een backlink instellen. Als het aanmeldformulier voor een link is ingevuld kan de bezoeker voor de plaatsing van de link betalen. De link zal direct zichtbaar zijn nadat de bezoeker heeft betaald. Er is geen manuele actie vereist voor het plaatsen van een betaalde link.

Het is een goed idee om per onderwerp een afzonderlijke dochterpagina aan te maken. Het is een goed idee om wat algemene informatie over het onderwerp te plaatsen op een startpagina. Tevens kunt u commerciële links plaatsen rondom dat onderwerp,

Overweegt u een kant en klaar PHP script aan te schaffen om uw startpagina website mee te maken? Via de beheerschermen past u uw startpagina website gemakkelijk aan. De inloggegevens van het beheeraccount kunt u instellen tijdens de installatie van het PHP script.

Wanneer een bezoeker iets invult in een formulier wat niet kan kloppen, dan zal de bezoeker een melding te zien krijgen hierover. Ook bevatten de formulieren mechanismen om spam buiten de deur te houden.