Makkelijk een moderne portaal website oprichten

Voor affiliate marketing kunt u ook gebruik maken van de structuur die een startpagina website biedt. Een affiliate link plaatsen is niet anders dan het toevoegen van een reguliere link aan een dochterpagina. Het zelf bouwen van een dergelijk script is niet nodig en dat is een groot voordeel. Als u het echt wilt kunt u binnen enkele uren al een nieuwe startpagina website hebben. Het grootste gedeelte van het programmeerwerk is reeds gedaan. U kunt vanuit de ontwikkelaar ook ondersteuning bij de installatie krijgen. Als u dat wilt dan kan de ontwikkelaar het voor u installeren op uw eigen hosting pakket. Als u het echt wilt kunt u binnen enkele uren al een nieuwe startpagina website hebben.

Staat het bouwen van een startpagina site op uw planning? Om u daarbij te ondersteunen bestaat er een heel handig PHP script. Het script zal samen met een handleiding geleverd worden. Verder heeft u de mogelijkheid om vragen aan de ontwikkelaar omtrent het script te stellen. Bij het script kan hosting worden afgesloten. Het voordeel daarvan is dat het benodigde SSL certificaat erbij in zit begrepen. U hoeft geen aparte folders voor de verschillende dochterpagina’s van uw website aan te maken. Het script zorgt dat de juiste dochterpagina bij een request wordt weergegeven. Er is recent een script ontwikkeld waarmee het maken van een startpagina site heel makkelijk kan. U zou Realiseer betaalbaar een nieuwe portaal site eens kunnen bekijken als u benieuwd bent geworden naar het PHP script. De ontwikkelaar heeft het script met de programmeertaal PHP gebouwd. PHP wordt door de meeste hostingproviders ondersteund.

U kunt de gegevens voor de zoekmachines per afzonderlijke dochterpagina opgeven. Het is gebruikelijk om per thema een aparte dochterpagina aan te maken. Op deze wijze kunt u ook daadwerkelijk gerelateerde links plaatsen. Dit is goed voor de positie in de zoekresultaten van de zoekmachines.

U kunt het zo instellen dat bezoekers zich kunnen registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Het aanmaken van directories voor de verschillende dochterpagina’s is niet nodig. Voor alle dochterpagina’s handelt een centraal stukje PHP code de browser-aanvragen af. Het centrale stukje code controleert welke dochterpagina de bezoeker precies opvraagt. Ook het aanbrengen van wijzigingen aan de voorpagina is met het script te doen. De beheerder kan bij het maken van een nieuwe startpagina kiezen uit hoeveel kolommen de nieuwe startpagina moet bestaan. Met behulp van de muis kunnen rubrieken vrij eenvoudig worden geplaatst.