Makkelijk een moderne portaalwebsite ontwikkelen

U kunt relatief eenvoudig zelf een linkportaal beginnen. De juiste middelen tot uw beschikking hebben is daarbij wel belangrijk. Voor het bouwen van een linkportaal is het handig een speciaal daarvoor bedoeld PHP script te gebruiken. De functies die u nodig zult hebben, zitten al in het script.

Ook kunt u her en der affiliate startpagina websites aantreffen. Heeft u de beschikking over een PHP script voor het bouwen van een startpagina website? Het plaatsen van een affiliate link werkt hetzelfde als het toevoegen van een gewone link.

Kijkt u uit naar meer informatie hieromtrent? Bekijk de pagina Eigen startpagina maken dan eens. Daar vindt u een link waarmee naar een handig PHP script wordt verwezen. Het script kunt u kopen op de website van de ontwikkelaar. Na de betaling kunt u de bestanden van het PHP script meteen downloaden. Via de link hierboven kunt u meer over het script lezen.

Eerst plaatst u de bestanden op uw webhosting pakket. Tijdens uw eerste bezoek aan de nieuwe website wordt de installatie gestart. U kunt tijdens het uitvoeren van het installatie script de belangrijkste gegevens voor uw nieuwe website invoeren. U vult verder de gegevens van de database connectie in. De content van uw startpagina website zal door het PHP script in de database worden opgeslagen.

U kunt per afzonderlijke startpagina de gegevens voor de zoekmachines instellen. Het is gebruikelijk om per thema een aparte dochterpagina aan te maken. Links die u op de website plaatst zullen dan ook echt over een soortgelijk onderwerp gaan. Dit is goed voor de positie in de zoekresultaten van de zoekmachines.

Het is een goed idee om de in dit artikel vermelde link te volgen. Een andere optie is zelf een PHP script bouwen. Hier kan aardig wat tijd in gaan zitten. Met een script kopen bespaart u tijd. Een bestaand script bevat al de functies die u nodig heeft.