Makkelijk een moderne portaalwebsite oprichten

Startpagina websites zijn uiterst handig voor affiliate marketing. Eigenlijk is een startpagina website een grote linkverzameling. Daarmee vergroten de startpagina websites de vindbaarheid van de sites waar naartoe gelinkt wordt. De websites zullen in potentie meer bezoekers aantrekken. De individuele dochterpagina’s beslaan vaak een enkel thema. Naast het subdomein kunt u per dochterpagina vaak ook de belangrijkste zoekwoorden opgeven. Op een startpagina kunt u gebruik maken van rubrieken om de links naar deelthema te groeperen.

Er zijn geen beperkingen rondom het aantal dochterpagina’s. Over ieder thema kan een dochterpagina worden samengesteld. Per startpagina kunt u de belangrijkste zoektermen opgeven. Deze zoektermen kunnen ook worden verwerkt in het subdomein van een dochterpagina.

Op een aantal websites is te lezen hoe u dat moet aanpakken. De pagina Startpagina script vertelt u bijvoorbeeld meer over een eigen startpagina website. Gemakkelijk een startpagina website samenstellen kan bijvoorbeeld met een speciaal daarvoor bedoeld PHP script. Het grote voordeel van zo een script kopen is dat u zelf niet hoeft te programmeren. Zo een PHP script dient u te installeren op uw webhosting pakket, waarna er een startpagina website beschikbaar komt.

Lijkt het u wel wat om een startpagina website rondom affiliate marketing op te bouwen? Ook de verkoop van links zorgt naast het affiliate marketing inkomen voor inkomsten. Als websitebeheerder kunt de prijs van een link heel gemakkelijk instellen. Als het aanmeldformulier voor een link is ingevuld kan de bezoeker voor de plaatsing van de link betalen. Als de betaling goed is gegaan wordt de link meteen geplaatst. Hierdoor hoeft u zelf in principe te doen als er een link wordt aangemeld.

Wilt u affiliate banners afwisselen op uw website, dan is dat eenvoudig te regelen. U kunt verschillende banners toewijzen aan een bepaalde plek op uw website. Wilt u eigen banners toevoegen, dan is dat geen enkel probleem. Of een banner van het platform Google Adsense weergeven. Zo is het mogelijk om te variëren en de onderzoeken wat het beste voor u werkt.

Overweegt u een kant en klaar PHP script aan te schaffen om uw startpagina website mee te maken? Via het beheergedeelte kunt u de startpagina website compleet naar uw eigen smaak aanpassen. Gedurende de installatie van het script heeft u de mogelijkheid zelf de inloggegevens voor uw beheeraccount te kiezen.

De mogelijkheid om een eigen startpagina samen te stellen kunt u heel eenvoudig aan uw bezoekers aanbieden. In dat geval kan er aan de voorkant van uw website een aanmeldformulier worden opgevraagd. Het inloggen verloopt via een PHP inlogsysteem. Is het aanmelden gelukt, dan kan men met het eigen account inloggen en een startpagina samenstellen.