Mooie PHP startpagina website ontwikkelen

Zelf een startpagina website is met behulp van een bijzonder PHP script eenvoudig. Met een startpagina PHP script is het zeer simpel te doen. Er wordt van uw kant niet verwacht dat u verstand heeft van websites maken. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om een eigen startpagina website te beginnen. Het toevoegen van een nieuwsfeed op 1 van uw dochterpagina’s is kinderlijk eenvoudig. Daarmee wordt het toenemen van het laatste nieuws heel makkelijk. Over verschillende onderwerpen zijn er RSS feeds te vinden. Op deze manier kunt u nieuws tonen over hetzelfde onderwerp indien de dochterpagina waarop u het nieuws plaatst.

De kans is groot dat daarnaast u met een startpaginascript overweg kunt. Alle benodigde zaken kunt u op vinden. Het script is met een paar makkelijke handelingen aan de praat te krijgen. Veel verstand van een website bouwen hoeft u niet te hebben. Weet u niets over programmeren, dan is het startpagina script voor u een ideale oplossing. Dikwijls biedt uw webhosting pakket standaard reeds ondersteuning voor het gebruik van PHP scripts. Via een aanmeldformulier kan een bezoeker erg simpel een eigen account aanmaken. Dit geeft bezoekers de optie om zelf een startpagina aan te maken. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina, kan men een subdomein kiezen. Tevens kan men een titel en een beschrijving invoeren.

U kunt per afzonderlijke dochterpagina de voor de zoekmachine interessante informatie invullen. De startpagina’s worden zo aan de juiste zoekwoorden gekoppeld. Het is ook mogelijk om knoppen aan uw dochterpagina’s toe te voegen. Het is mogelijk om een Adsense blokje op uw website te toevoegen die op iedere dochterpagina wordt getoond. Op die plek een banner toevoegen is verder een optie. U kunt per sale betaald worden op affiliate basis. Maar het is daarbij goed mogelijk dat u bannerruimte aan iemand verhuurt. Heeft u graag vaste inkomsten, dan is dat laatste wel slim. De periode en het te ontvangen bedrag liggen dan vast.