Nieuwe linkpagina

Gaat u aan de slag met een eigen startpagina website? Zelf een script ontwikkelen is mogelijk maar hoeft niet de beste optie te zijn. Een tool waarmee u niet zelf hoeft te programmeren is het startpagina script. U moet en startpagina script zien als een aangepast CMS systeem. U bouwt met een startpaginascript specifiek een startpagina website.

Een dergelijk script dient u op uw webhosting te installeren. Is het systeem geïnstalleerd dan kunt u zelf startpagina’s toevoegen aan de site. Iedereen die een startpagina wil aanmaken op uw website kan zich registreren. U kunt op een simpele manier links verkopen met het startpaginascript. Willen veel mensen een link op uw startpagina website plaatsen, dan is er met het startpaginascript een leuk inkomen op te bouwen.

Het mooie is dat dit proces geheel automatisch verloopt. Het script kan zelf nagaan of de betaling gelukt is. Het script zal na een succesvolle betaling de link zelf plaatsen in de juiste rubriek. U stelt de prijzen van de linkplaatsing eenvoudig in, in het beheerpaneel. Voor een homepage link kunt u meer vragen dan voor een reguliere link op een gewone dochterpagina. Wilt u meer weten, neem dan ook eens de pagina door. Verder zult u op de website een verwijzing vinden naar een modern en betaalbaar startpagina script. Heeft u betaalt, dan ontvangt u meteen een link waarmee u het script kunt downloaden.

De tabellen in de database die het script nodig heeft om te functioneren, zal het script zelf aanmaken. Voor het aanmaken van de tabellen hoeft u zelf niets te doen. Het runnen van een eigen startpagina website wordt zo ook voor u mogelijk. Een bezoeker kan een account aanmaken. Daarmee kunnen zij een eigen startpagina in elkaar zetten.