Nieuwe marktplaats runnen

Voor het toevoegen van de benodigde functionaliteiten aan uw advertentie website, kunt u gebruikmaken van de taal PHP. Wanneer u genoeg verstand heeft van programmeren kunt u prima iets schrijven. Verder is het mogelijk om een kant en klaar marktplaats CMS aan te schaffen.

Het zal niet heel lastig zijn om uw eigen advertentie website te beheren. Een onderdeel van het script is het beheerpaneel, waarvoor u niets van de techniek hoeft te weten. De kleuren van uw website kunnen bijvoorbeeld worden gewijzigd. Via de beheerpaneel kunt u tevens hier en daar een banner plaatsen bij het overzicht van de advertenties.Met het aanschaffen van een script dat reeds op de markt is, bespaart u flink wat tijd. Zelf hoeft u immers geen tijd meer te stoppen in het maken van een PHP script. De kosten voor het kopen van een klant en klaar script zullen lager uitvallen dan de kosten voor het inhuren van een PHP developer. U weet van te voren bij welke partij u dient te zijn wanneer er iets met het script mis blijkt te zijn.

U kunt voor meer informatie over een handig advertentie script met beheeromgeving terecht op de pagina Uitgebreide advertentie website runnen. Het kopen van een bestaand script heeft een aantal voordelen. De problemen die u kunt tegenkomen wanneer u zelf gaat programmeren, zijn in een bestaand script meestal al opgelost. U bespaart tevens tijd door niet zelf het script te bouwen.

U kunt in het allereerste scherm van het installatieprogramma een titel invullen voor de website, samen met gegevens voor de zoekmachines. U kunt met het tweede scherm de databaseconnectie instellen. En vervolgens kunt u zelf de inloggegevens voor uw beheerdersaccount kiezen in het 3e scherm van het installatiescript.