Nieuwe startpagina bouwen

Er is een kans dat u reeds op een bestaande website eens een dochterpagina heeft samengesteld. En zit u nu na te denken om uw eigen startpagina website te beginnen. Natuurlijk is dat mogelijk. Ook in het geval dat u helemaal niets weet over websites maken. Dat is eenvoudig te realiseren via een PHP CMS script. Via de pagina Startpagina aanmaken leest u daar meer over. Men gebruikt de programmeertaal PHP voor het maken van zo een script. Een startpagina script is in de regel betaalbaar. Het script bevat een beheerpaneel waarmee u startpagina’s aanmaakt.

Het is zo in te stellen dat anderen ook een dochterpagina kunnen aanmaken. Door eenvoudigweg een instelling te wijzigen zet u het aanmeldformulier open. Via dat formulier maakt een bezoeker heel makkelijk een gebruikersaccount aan. Via een eigen account kan een gebruiker inloggen en zijn startpagina’s wijzigen.

Ook kan men een betaalde link toevoegen aan uw website. Na de betaling zal de link meteen worden toegevoegd. De noodzaak van een nieuwe startpagina maken is er dan niet meer. Of men de link toevoegt aan een reguliere startpagina of aan de voorpagina, mag men zelf kiezen. Hiervoor kan men afzonderlijk de prijs instellen. Een nieuwe startpagina maken is dan niet meer nodig. U meldt dan slechts de link aan.

Ook kunt u op uw dochterpagina andere componenten naast links plaatsen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de weersverwachting voor de komende weer te tonen. RSS feeds van diverse websites tonen is geen enkel probleem. Op deze manier kunt u uw startpagina nog wat extra waarde geven. U kunt de verschillende dochterpagina’s hun eigen subdomein geven. Via dit subdomein kan een bezoeker snel navigeren naar een specifieke dochterpagina. Via de eerder genoemde link kunt u aan een startpagina script komen.