Nieuwe startpagina

Een CMS kan bedoeld zijn om een zeer specifiek type website mee te maken. Dit is het geval bij een startpagina script. De primaire functie van een startpagina script is dat u er snel een startpagina website mee kunt maken. Wilt u slechts een simpele website maken, dan kunt u deze beter met een ander CMS pakket bouwen.

Het toevoegen van een nieuwe dochterpagina aan uw startpagina website is een peuleschil. Een uniek subdomein is te koppelen aan iedere individuele startpagina. Een DNS entry toevoegen voor ieder subdomein is door de opzet van het script niet nodig. U kunt Eigen startpagina lezen als u graag meer informatie over het startpagina script heeft. Een dergelijk script hoeft niet duur te zijn. Het samenstellen van een eigen startpagina website is met een startpagina script heel makkelijk. Met behulp van het script kunt u alle aspecten van de website wijzigen. De gebruiker kan met behulp van het registratieformulier heel eenvoudig een account creëren.. Een gebruiker kan na het inloggen zijn eigen dochterpagina’s aanpassen.

De op de startpagina gebruikte kleuren kunnen door de gebruiker heel eenvoudig worden gewijzigd. De gebruiker kan zelf een kleurenschema instellen waarbij hij alle kleuren zelf bepaald per individuele startpagina. Zo kunnen twee rubrieken op dezelfde startpagina allebei andere kleuren gebruiken. Uit marketingoverwegingen kan het interessant zijn een bepaalde rubriek meer de aandacht te laten trekken dan andere rubrieken.

Online inkomen generen is mogelijk met een startpagina script. Het is mogelijk om bezoekers een betaalde link te laten aanmelden. Via het linksuggestie formulier mag de aanmelder zelf een dochterpagina en een categorie kiezen. U kan heel simpel online betalingen ontvangen via een koppeling met een betaalprovider. Na een betaling wordt de betreffende link zonder uw tussenkomst zichtbaar op de startpagina website. U zult een e-mail met de linkgegevens ontvangen als iemand een betaalde link heeft toegevoegd. Omdat de link door het script al is geplaatst, hoeft u verder geen actie te ondernemen.