Ontwikkel eenvoudig een uitgebreide portaal site

Er is een handig PHP script op de markt waarmee u gemakkelijk een startpagina website kunt bouwen. Het is niet nodig om folders te creëren voor de afzonderlijke startpagina’s waaruit uw website bestaat. Alle pagina inhoud van alle pagina’s wordt opgeslagen in de database. Als een request van een bezoeker binnenkomt, zal de centrale code de corresponderende dochterpagina inhoud opzoeken en tonen aan de bezoeker.

Wilt u zelf een startpagina website die werkt op de hierboven vermelde manier? Gebruik de links op de pagina Een eigen portaal site realiseren om naar de website van de aanbieder te navigeren. U kunt op verschillende manieren de betaling verrichten. Verder ontvangt u een afzonderlijk e-mailbericht waarin de link naar de downloadpagina is opgenomen. Het is mogelijk om op een later moment een nieuwe versie van het script te downloaden.

Tijdens het toevoegen van een dochterpagina mag u kiezen tussen 3 en 4 kolommen. Per afzonderlijke dochterpagina is dit in te stellen. U kunt de verschillende rubrieken van de dochterpagina binnen deze kolommen plaatsen. Naast links kunt u ook verschillende soorten widgets toevoegen aan een categorie.