Portaalsite beginnen informatie

Startpagina’s vormen een essentieel onderdeel bij iedere serieuze linkbuilding activiteit. In Nederland zijn startpagina’s razend populair. Zelf een startpagina website is dan verder mogelijk. Daarvoor bestaan Nederlandstalige startpagina scripts. Wilt u daarover meer lezen, dan kunt u eens de pagina Startpagina aanmaken doornemen. Daar vindt u meer informatie over het kopen van een startpaginascript.

Voor het verdienen van geld is een uitermate prima script. Middels een betaalkoppeling kunt u links verkopen en online betalingen daarvoor ontvangen. U kunt de tarieven van de links behoorlijk makkelijk instellen. Via de betaalkoppeling ontvangt u met gemak online betalingen.

Het aanmaken van een banner is erg gemakkelijk en er is geen FTP voor nodig. Verder kunt u custom code invoeren voor een banner. Diepgaande kennis van zaken is totaal niet nodig.

Nuttig zijn startpagina’s daarnaast wanneer u linkbuilding activiteiten verricht. Vaak heeft een afzonderlijke startpagina een eigen thema. U kunt per afzonderlijke startpagina een subdomein instellen. U kunt zelf dit subdomein kiezen op het moment dat u een nieuwe startpagina maakt. Op deze verstandige zijn de startpagina’s rondom een bepaalde zoekterm te bouwen. Het is mogelijk om in een categorie nog een afzonderlijke tekst met informatie toe te voegen.

Op deze pagina kon u het vast eerder lezen. Naast links kunt u bovendien allerlei andere componenten plaatsen. Het toevoegen van het laatste nieuws is niet gecompliceerd met behulp van een widget. Een weerkaart plaatsen is een andere optie. Het is zo geplaatst met het startpaginascript. Zonder dat u kennis van websites bouwen nodig heeft. Wilt u de kleuren van een startpagina wijzigen dan is dat ook zo geregeld.