Portaalsite bouwen info

Over het opzetten van een eigen startpagina website kunt u op deze pagina meer informatie vinden. Via een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. U kunt een script waar de functionaliteit reeds inzit, voor amper geld al aanschaffen. Backlinks vormen een relevant deel van de startpagina website.

Een startpagina website is heel interessant voor linkbuilding. Een link kan vaak op een startpagina worden geplaatst die over een overeenkomstig onderwerp gaat. Middels het artikel Aanmelden startpagina kunt u informatie vinden over een startpagina script dat simpel is in het gebruik. Het installeren is niet lastig.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het plaatsen van de database. Een apart PHP script maakt daarna voor u de database tabellen aan. Na de installatie is er een beheerdersaccount aangemaakt waarmee u de website kunt beheren.

Voor een eigen startpagina samenstellen kunnen bezoekers zich op uw website registreren. Men mag bij het plaatsen van een startpagina opgeven op welk subdomein de startpagina moet komen te staan. Het aantal startpagina’s dat zo kan worden aangemaakt, heeft geen maximum. U hoeft geen mappen aan te maken voor de subdomeinen. De koppeling tussen de dochterpagina en het opgevraagde subdomein legt het startpagina script zelf. Een dochterpagina up-to-date maken kan erg simpel via het beheerpaneel. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

Inkomsten genereren is met het startpagina script goed te doen. Geld verdienen is op verschillende manieren mogelijk met het script. U kunt in eerste instantie links verkopen op uw website. Voor een link kan op verschillende manieren worden betaald. Een andere mogelijkheid is het toevoegen van banners aan uw website. Het is uiterst makkelijk om een affiliate banner te plaatsen.