Portaalsite bouwen informatie

Wilt u zelf een startpagina website beginnen, dan heeft u geluk. U kunt hier meer daarover lezen. Voor een aanzienlijk deel bestaat een dergelijke website uit verwijzingen naar andere websites. Er zal in veel gevallen sprake zijn van een indeling op thema. U zult diverse dochterpagina’s op een dergelijke website aantreffen. De sites waarnaar wordt verwezen op een individuele dochterpagina zullen over dat enkele onderwerp gaan.

Het zelf bouwen van een startpaginascript is een mogelijkheid. Echter kan dit best lang duren. Een andere optie is het gebruik maken van een reeds bestaand script voor het maken van een eigen startpagina website. Over kant en klare scripts is op Portaalsite ontwikkelen tips meer informatie te vinden. Zelf programmeren is niet meer nodig wanneer u een kant en klaar startpaginascript aanschaft. U heeft tevens een eigen domein en bijbehorende webhosting nodig.

Na het voltooien van het meegeleverde installatie script, kunt u de startpagina website meteen gebruiken. Bezoekers kunnen zich op uw startpagina website registreren. Men kan de eigen startpagina’s met een eigen account als paginabeheerder om de zoveel tijd bijwerken. Naast links zijn er verschillende widgets toe te voegen aan een startpagina. Men mag zelf een subdomein kiezen bij het toevoegen van een nieuwe dochterpagina. Men kan de metagegevens van iedere afzonderlijke pagina enorm simpel instellen.

Schaft u het script aan waarover in het eerder genoemde artikel wordt gesproken? Per afzonderlijke rubriek is er dikwijls de mogelijkheid om de metagegevens in te stellen. Het script kan uiterst handig zijn wanneer u iets doet met linkbuilding. Per rubriek is daarnaast een stuk tekst toe te voegen op de diverse dochterpagina’s. Met behulp van het script kunt u tevens de kosten vrij makkelijk terugverdienen. Hiervoor zijn er genoeg mogelijkheden die het startpaginascript biedt. Wilt u enkele banners aanmaken op uw startpagina site? Het script biedt hier faciliteiten voor. Met behulp van een banner rotator kunnen banners worden afgewisseld.