Portaalsite realiseren info

Startpagina’s vormen een essentieel onderdeel bij iedere serieuze linkbuilding activiteit. Voor linkbuilding wordt er dan ook veel gebruik gemaakt van startpagina websites. U kunt zelfs Nederlandse scripts aanschaffen die u helpen bij het maken van uw eigen startpagina website. Wilt u daarover meer lezen, dan kunt u eens de pagina Eigen startpagina doornemen. Hoe u een dergelijk script in uw bezit kunt krijgen, leest u op die pagina.


Het genereren van inkomsten online is uitstekend te doen met een startpaginascript. Backlinks verkopen wordt met het startpaginascript eenvoudig gemaakt. het bedrag dat u rekent voor een link op uw startpagina website kunt u met behulp van het beheerpaneel gemakkelijk invoeren. Er is daarbij een handleiding beschikbaar waarin de stappen daarvoor staan beschreven.

Het toevoegen van een banner is erg makkelijk en er is geen FTP voor nodig. Bovendien eventuele custom code voor banners kunt u gemakkelijk invoeren. Diepgaande kennis van zaken is totaal niet nodig.

Nuttig zijn startpagina’s verder wanneer u linkbuilding activiteiten verricht. Vaak heeft een afzonderlijke startpagina een eigen thema. Een dochterpagina krijgt een eigen subdomein toegewezen. U kunt zelf dit subdomein kiezen op het moment dat u een nieuwe startpagina maakt. En zo kan zelfs het subdomein rondom bepaalde zoektermen worden ingericht. Per afzonderlijke categorie op een startpagina kunt u een stuk tekst plaatsen over het betreffende thema.

Op deze pagina kon u het vast eerder lezen. Extra widgets plaatsen is een mogelijkheid die u steeds vaker ziet. In eerste instantie is het niet lastig om het meest recente nieuws toe te voegen. Daarbij zal het plaatsen van een poll geen probleem zijn. Met het script kunt u een dergelijke widget behoorlijk gemakkelijk op 1 of meer startpagina’s aanmaken. Verstand van programmeren is geenszins noodzakelijk. Zou u een kleur willen veranderen, dan is dat met behulp van het beheerpaneel heel simpel gedaan.