Professioneel een eigen portaal site bouwen

U kunt een startpagina website goed inzetten wanneer u websites promoot. U kunt de links op een startpagina website op een makkelijke manier indelen in rubrieken. Per startpagina kunnen de belangrijkste zoektermen worden ingevoerd. Dit zorgt ervoor dat het technische aspect van SEO door de website uit handen wordt genomen.

Er zijn een aantal Nederlandstalige websites waarop het aanmaken van een dochterpagina mogelijk is. U mag op een aantal van deze website gratis een eigen startpagina samenstellen. Houd er wel rekening mee dat er soms voorwaarden worden gesteld voor wat betreft het minimum aantal links op uw dochterpagina.

Het is zuur als uw dochterpagina weer wordt weggehaald als gevolg van het over het hoofd zien van zulke voorwaarden. U kunt zoiets vermijden met behulp van uw eigen startpagina website. Hierover staat op Startpaginascript inloggen uitloggen meer informatie. U kunt met behulp van een PHP script vrij simpel een startpagina website maken. U hoeft dan geen rekening met de voorwaarden van anderen te houden. Online inkomsten genereren met uw startpagina website is prima te doen. Het is namelijk naast het aanmaken van een gratis dochterpagina mogelijk om links te verkopen. Betalen voor een link, daar zal menig bezoeker voor kiezen om tijd te besparen. Met name SEO bedrijven hebben vaak een budget voor aanmelding van zulke links. Startpagina websites helpen dus niet alleen websites stijgen in de zoekmachines.