Professioneel een nieuwe portaal site ontwikkelen

Een eigen startpagina website kan op diverse wijzen worden ingezet voor het genereren van inkomsten. U kunt op uw startpagina website eenvoudig backlinks verkopen. Zodra er is betaald, wordt de link door het script toegevoegd zonder uw tussenkomst. Op deze wijze is een passief inkomen te realiseren. Het is verstandig om de economische onzekerheid aan te grijpen voor het opbouwen van een extra inkomen.

De instellingen van uw site zijn via het beheerpaneel aan te passen. U kunt daar de prijs van een link instellen. De meta gegevens voor de zoekmachines kunnen daar ook eenvoudig worden ingesteld. U kunt daar ook de gebruikers beheren in een apart beheerscherm. Nederlandse en Belgische bezoekers kunnen via beide gateways kiezen tussen een aantal manieren om de betalen. Heeft iemand een betaalde link heeft aangemeld op een dochterpagina? Het is dan mogelijk om contact met de persoon op te nemen en nog meer links te verkopen.

Het is raadzaam om Makkelijk een eigen portaal site vormgeven te bekijken. Die pagina bevat een link waarmee u het script in uw bezit kunt krijgen. U kunt eenvoudig een licentie voor meerdere domeinen aanschaffen. Ook hier kan eenvoudig via Mollie worden betaald. De betaalwijzen waarop betaald kan worden hierbij, kunt u straks zelf met het script ook aanbieden.

Men kan zich via een formulier op uw site aanmelden als beheerder voor een eigen startpagina. Na het invullen krijgen ze een eigen gebruikersaccount. Hiermee kan worden ingelogd in de omgeving om een eigen startpagina aan te maken. Men kan met behulp van dit account ook aanpassingen doorvoeren op een later tijdstip. Wilt u een banner plaatsen? Dat is gemakkelijk te doen. U kunt dit met behulp van het beheerpaneel realiseren. U kunt meerdere banners koppelen binnen een banner groep. Banners zullen vervolgens automatisch afgewisseld worden.