Professioneel een nieuwe portaalsite realiseren

Het is niet lastig om zelf een portaalwebsite in elkaar te zetten. Het is een kwestie van de juiste tool gebruiken. Het bouwen van uw linkportaal is gemakkelijker als u een speciaal daarvoor in elkaar gezet PHP script gebruikt. Met een reeds bestaand script hebben de programmeurs het werk al voor u gedaan.

Een startpagina website kan tevens vrij eenvoudig worden ingezet voor affiliate marketing. Heeft u de beschikking over een PHP script voor het bouwen van een startpagina website? U kunt affiliate links op dezelfde wijze plaatsen als normale links.

Zou u er graag meer over weten? Het is dan aan te raden om de pagina Eigen startpagina eens te bekijken. Daar vindt u een link waarmee naar een handig PHP script wordt verwezen. Via de site van de aanbieder kunt u dit script kopen. Direct na de betaling kunt u de bestanden van het script downloaden. Via de link hierboven kunt u meer over het script lezen.

U zet na de aanschaf eerst de bestanden over naar uw webserver. Het installatie script wordt tijdens uw eerste bezoek aan uw nieuwe website aangeroepen. Daarmee kunt u de belangrijkste gegevens voor uw nieuwe website opgeven. U vult verder de gegevens van de database connectie in. De database wordt gebruikt voor het opslaan van de content van uw website.

Per individuele dochterpagina kunnen de meta keywords worden ingesteld. U kunt de dochterpagina’s per onderwerp indelen. Links die u op de website plaatst zullen dan ook echt over een soortgelijk onderwerp gaan. Dit draagt bij aan een goede positie in de zoekresultaten van Google.

Meer over het script kunt u te weten komen via de in dit artikel vermelde link. Een andere optie is zelf een PHP script bouwen. Maar dat zal tijd kosten. En u dient dan net de juiste kennis te hebben. De functies die u nodig zult hebben, zitten al in het script.