Professioneel je advertentie website beginnen

Een marktplaats is makkelijk te bouwen als u daarvoor een marktplaats script gebruikt. Via een speciaal daarvoor bedoeld inlogformulier logt u in. Eenmaal ingelogd, dan kunt u als u beheerrechten heeft alles aanpassen. Wilt u meer over een advertentie script weten, dan kunt u eigen marktplaats raadplegen. Als u een succesvolle betaling heeft gedaan, dan krijgt u meteen toegang tot de bronbestanden van het advertentie script. Het is mogelijk om de rubrieken zo aan te maken dat er voor de plaatsing van een advertentie moet worden betaald.

Daarbij is de prijs per afzonderlijke rubriek eenvoudig te wijzigen. Nadat u een prijs heeft aangepast via de beheeromgeving, wordt direct de nieuwe prijs gerekend bij het aanmaken van een nieuwe advertentie. Het vereist weinig kennis van de techniek.

Het is vanuit alle advertenties mogelijk om een aantal standaardformulieren in beeld te halen. Via een reactieformulier kan een reactie bij een advertentie worden achtergelaten. Per e-mail wordt het het versturen van een formulier de reactie naar de adverteerder verzonden. Ook kan men een melding doen van een advertentie bij de beheerder. Dit kan als men fraude vermoedt. Eenvoudig zijn meerdere afbeeldingen toe te voegen aan een advertentie.