Professioneel je advertentie website starten

Een advertentie website op een gemakkelijke manier maken kan met behulp van een marktplaats script. Hier leest u meer over de opties die een marktplaats script u geeft. Met een marktplaats CMS script kunt u direct aan de slag met uw eigen advertentie website. Misschien wel de belangrijkste drijfveer voor het maken van een eigen marktplaats is het verdienen van geld. Online geld verdienen is met het marktplaats script op verschillende manieren mogelijk.

Voor het genereren van inkomsten is het marktplaats script genoemd op een heel goed marktplaats script. Er zijn diverse extra opties waar de adverteerder bij het plaatsen van een nieuwe advertentie uit kan kiezen. Met het advertentie script kunt u betaalde categorieën aanmaken aan uw advertentie website. Voor zowel Nederlandse als Belgische adverteerders worden er een aantal betaalmethoden aangeboden. Bezoekers kunnen gemakkelijk op een advertentie reageren met behulp van een formulier.

Het aanmaken van banners is daarbij een fluitje van een cent. Het is mogelijk om een Google Adsense blokje aan uw advertentie website toe te voegen. Bovendien kunt u eenvoudig affiliate banners aan uw marktplaats website aanmaken in het geval dat u dat wilt. Het script is voorzien van een banner rotator.

Het gaat om een zoekmachinevriendelijk marktplaats PHP script. U kunt tijdens de installatie de meta gegevens opgeven. Wilt u deze later veranderen, dan is dat geen enkel probleem. Dat is gemakkelijk te doen. Ook kunt u per categorie de metagegevens instellen in het beheerscherm voor de rubrieken. Op de website worden de 4 advertenties die u als laatst heeft bekeken, in een apart blokje weergegeven.