Professioneel uw advertentie website starten

Heeft u geen verstand van programmeren, maar wilt u wel graag uw eigen advertentie website maken? In dat geval kunt u alsnog uw eigen advertentie website maken. Een advertentie script kopen dat reeds bestaat, is een betaalbare optie. Het artikel Een eigen advertentie website bouwen bevat daarover informatie. Het artikel bevat een verwijzing naar een betaalbaar advertentie script.

De bovenstaande link verwijst naar een artikel met meer informatie over uw eigen advertentie website maken met een script. Het zal niet lastig zijn om het script aan te praat te krijgen. Het is tevens noodzakelijk dat u een webhosting pakket aanschaft met een domeinnaam. Het idee is dat u het advertentie script installeert op uw webhosting. U wordt bij de installatie ondersteund door een apart meegeleverd installatieprogramma. Nadat het script klaar is met de installatie, kunt u de nieuwe advertentie website meteen gebruiken.

Er zal bij elke advertentie een aantal formulieren getoond worden. Zo is er een formulier voor reageren op een advertentie. Om de kans op spam te verminderen dienen gebruikers die niet zijn ingelogd hun e-mailadres te valideren bij het versturen van een reactie. Er is tevens de mogelijkheid om een melding te doen van een advertentie. Het is zo eenvoudig mogelijk om bijvoorbeeld een klacht in te dienen.

De adverteerder kan eenvoudig foto’s toevoegen aan zijn advertenties. U kunt daarbij het maximum aantal afbeeldingen dat mag worden toegevoegd instellen. Een bezoeker kan eenvoudig door de foto’s bij een advertentie bladeren. Naast de foto’s wordt de tekst van de advertentie weergegeven.

Bent u uw beheerdersaccount wachtwoord vergeten? U hoeft zich geen zorgen te maken. Het aanvragen van een nieuw wachtwoord is gemakkelijk te doen. Van deze optie kunnen adverteerders eveneens gebruik maken. Op het in het marktplaats script bekende e-mailadres ontvangt de adverteerder de vervolgstappen bij een wachtwoordherstel.