Professionele marktplaats bouwen

Online inkomsten genereren kan met bijvoorbeeld een advertentie website. Zo kunt u gemakkelijk banners bovenaan de website weergeven. Verder is het mogelijk om betaalde rubrieken aan te maken op uw advertentiewebsite. Een topadvertentie aanbieden is ook mogelijk. Topadvertenties staan bovenaan het overzicht van advertenties voor een aantal dagen.

Het beheren van een advertentie website is vrij eenvoudig. Er is een beheerpaneel waarmee u uw eigen advertentie website kunt aanpassen. U kunt zelf de kleuren van de website bepalen via het beheerpaneel. Via de beheerpaneel kunt u tevens hier en daar een banner plaatsen bij het overzicht van de advertenties.U kunt flink wat tijd besparen door een kant en klaar script aan te schaffen. Immers u hoeft geen tijd meer te besteden aan het schrijven van een PHP script. De kosten voor het kopen van een klant en klaar script zullen lager uitvallen dan de kosten voor het inhuren van een PHP developer. U weet van te voren bij welke partij u dient te zijn wanneer er iets met het script mis blijkt te zijn.

Zou het aanschaffen van een kant en klaar advertentie script interessant voor u kunnen zijn? U zou iets aan de pagina advertentie website maken kunnen hebben. U kunt naar de aanbieder navigeren met behulp van de links. Daar kunt u meteen online betalen voor het script. U kunt de bestanden downloaden direct na de betaling. Verder zal er een e-mail worden verzonden naar u waarin de download link is opgenomen. U kunt dan op een later tijdstip opnieuw de bestanden van het script downloaden.

In het eerste scherm van het installatiescript heeft u de mogelijkheid een website titel en de metagegevens voor zoekmachines in te vullen. Het tweede scherm geeft u de mogelijkheid om de gegevens voor de database connectie in te voeren. In het 3e scherm mag u zelf de inloggegevens voor uw beheerdersaccount kiezen.